Wij zijn open op dinsdag t/m zaterdag van 12:00 - 22:30 Op zondag geopend van 12:00 - 22:00
Octopus, gegrilde tonijn, karamelsaus en zwarte knoflook
Sardines in dill tempura, tomatoe tartare and dil oil
Mortadella Bologna I.G.P, huisgemaakte Burrata-kaas, selderij en knolraap tartaar, verse truffel
La Granda” beef tartare, Anchovy sauce from Cetara, egg gel, crème fraîche and pearled cous cous
Kersentomaten-coulis, huisgemaakte buffel-straciatella, komkommer, gekarameliseerde ui en basilicum-olie
Kaas selectie
Risotto met asperges,Castelmagno D.O.P. kaas, Capocollo uit Martina Franca (Puglia)
Tagliatelle met kreeft en inkt van inktvis.
Ricotta, basilicum en citroen ravioli, zeebaars, garnalen en saffraan.
Tagliatelle met een 4 vleeswaren ragu en burrata-crème
Spaghetti van Gragnana I.G.P. met 3 verschillende soorten basilicumpesto en een krokantje van Parmigiano Reggiano D.O.P.
Zeeduivel in een mediterraanse saus, Cantabrico anjovis, Taggiasca olijven en kappertjes uit Pantelleria.
Zeebaars gebakken in een zoutkorst (600 gr. voor 2 personen)
Palmesteyn runder-entrecote, Tuma delle Paja-kaas en balsamico azijn.
Runder rib “La Granda” (1 kg voor 2/3 personen)
Groentecake met een Pecorino Romano D.O.P. Crème, een reductie van groene erwten en geroosterde amandelen.
Verse truffel
Rode sinaasappel Bavarese crème, pannacotta van mandarijn, bergamot pudding.
Cheesecake van kokos en kokos kaviaar, reductie van passievrucht en mango sorbet.
Schuim van mascarpone, koffie-glacé, crumble van Savoiardi, cacao-tuille en gel van Amaretto.
Huisgemaakte Sgroppino met kaviaar van aardbei.